O le a se tagata amata e su'e pe a fa'atau se dartboard?

O se taimi lelei e ulufale atu ai i le lalolagi u fanafana talu ai ua lauiloa i aso nei gaoioiga i le fale.O lea la, o le mea muamua lava e faʻatau se dartboard e amata ai le taʻaloga.

A e maua se poto masani, e matua faigofie lava.Ae i le amataga, e pei lava o isi tagata uma (leai ni tuusaunoaga), e tatau ona tatou aʻoaʻoina ma malamalama i nai mea muamua aʻo leʻi faʻatau se laupapa faʻailoga.

Bristle dartboards ua manatu o se ituaiga masani o dartboards.E masani lava ona faia mai le sisal masani fa'apipi'i.Ae ua matou faia nei se laupapa fa'alava fou (e le o sisal), fo'i.O lo'o i ai le foliga tutusa e pei o le sisal, ma le lanu susulu i luga ae o le tau maualalo e sili atu ona talafeagai mo tagata amata.E itiiti le tau e te taumafai ai i se fiafiaga fou.

O le a tu'u se pu i totonu o le dartboard, ae a o'o i le taimi o le a amata ona tapuni nei pu, lea e matua fa'aleleia atili ai le umi o le laupapa fa'ailoga.

O le mea e sili ona lelei, mo se tagata amata, o se laupapa fa'ama'i fa'atosina e mautinoa o le auala sili lea e alu ai i ufanafana.

Ma ia aua nei galo ia i tatou se tasi o tulaga lelei o se laupapa ufanafana;e te ta'alo i ufanafana pito u'amea, e matua'i fa'amalieina le pa'ō, ma e sili atu le filemu o laupapa u'u fa'au'u nai lo laupapa fa'ama'i.


Taimi meli: Ian-11-2023